‘1900 Regatta’ op 25 en 26 juni in Frankrijk

In het weekend van 25 en juni organiseert de Franse vereniging Le Carré des Canotiers ‘1900 Regatta’ in Cenon-sur-Vienne. Het is een prachtige landelijke plek aan de samenvloeiing van de Vienne en de Clain.
Op die dagen zijn er restauratie- en navigatieconcoursen, bochtenraces, cruises en een ‘mess-up’ op muziek. Op zaterdagavond is er een muzikaal défilé met verlichte boten. In het vaardorp zijn er muziekshows, guinguettes – dat is drank en dans -, tentoonstellingen en verenigingsstands.
Er worden allerlei prijzen uitgeloofd.

Cenon-sur-Vienne ligt zo’n 30 km ten noorden van Poitiers.

Lees de details en schrijf je gratis in via deze link.

Accommodatie en maaltijden worden verzorgd door de organisatoren en er is een vaste vergoeding voor transportkosten, en men meldt dat er wellicht een extra vergoeding kan zijn voor wie van ver komen.